Loading...

Bakken

Zomerse tiramisu met aardbeien

Ingrediënten

- 250 ml slagroom

- 50 g honing

- 250 g mascarpone

- 200 g aardbeien

- 1 capsule NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso

- scheut likeur naar keuze

- 200 g frambozen

- 200 g blauwe bessen

- 1 pak lange vingers

- 1 el cacao

Benodigheden

- NESCAFÉ Dolce Gusto Machine

- mixer

- kom

Werkwijze

1
Klop de slagroom en de honing luchtig met de mixer.
2
Roer de mascarpone los in een kom en voeg hier de geklopte slagroom aan toe.
3
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze.
4
Bereid de koffie volgens de instructies en giet in een schaaltje. Voeg eventueel een scheutje likeur naar keuze toe.
5
Verdeel wat fruit over de bodem van een glas.
6
Haal een lange vinger door het koffiemengsel en leg deze op het fruit. Herhaal dit tot je een laag hebt gevuld.
7
Smeer hier vervolgens een laag van de mascarponemix op.
8
Herhaal de stappen en eindig met wat fruit en cacaopoeder bovenop.
9
Laat de tiramisu een uur opstijven in de koelkast voor je ’m serveert – als je ervan af kunt blijven, tenminste.
Bezig met laden...